Bustent Verona

Artikelnummer: ETCT0155 Categorieën: ,

De Verona is een vrijstaande tent die gemakkelijk van de bus kan worden losgekoppeld zonder de tent af te breken. Hierdoor kun je wegrijden en de tent laten staan.
De ene kant van de de tent heeft een groot helder raam met een deel muskietengaas. De andere kant kan volledig worden opgerold worden om zo een kleine luifel te creëren en een extra plek om te zitten. De voorwand met toegangsdeur heeft een groot raam met afdekking en is volledig uitritsbaar. De kleine luifel aan de voorkant beschermt u tegen de regen bij het betreden van de tent en biedt extra schaduw. Het achterpaneel is uitritsbaar.
Opzetten. De tent heeft een dubbele pees van 7,5 mm en 4 mm. De 7mm pees wordt gebruikt voor de multi-rail en de 4 mm kan worden gebruikt om de tent aan de onderzijde cassette luifel te bevestigen. De tent kan ook worden bevestigd met behulp van de meegeleverde dakstang / klemmen met zuignappen (niet meegeleverd) op het dak van de Van of met een dakstang en klitteband bevestigd aan de dakrail van de auto.
De Verona is de ideale tent voor gebruik in het weekend of korte vakanties. Incl. haringen, scheerlijnen, dakstang, klemmen en een draagtas. Pees lengte 230 cm, aansluithoogte tot 170 – 195cm.

Opbouwfilm Verona YouTube

Aansluithoogte: 170-195cm.
Buitendoek: 185T polyester, 3000mm waterkolom
Naden: waterdicht getapete naden
Kleur: grijs/marine
Stokken: fiberglas boogstokken 12.7mm met 19mm stalen staanders
Hoogte: 200cm
Gewicht: 13 kg.
Pakmaat: 75xØ25cm