MAUNA Keramische Kachel

Artikelnummer: ETHT0006 Categorieën: ,

Keramische kachel waarmee u het perfecte klimaat kunt creëren in uw camper of caravan. De kachel zorgt voor een constante en aangename temperatuur, zodat u het altijd lekker warm heeft. Ideaal voor gebruik in het voor- of naseizoen!

Deze keramische kachel is voorzien van een thermostaat die voor een constante en aangename temperatuur zorgt. U kunt hem naar uw eigen voorkeur instellen met 2 verwarmingsstanden 1000W – 1500W.

Oscillatie: in vermogensniveau 3 kun je een oscillatie inschakelen. Bij het inschakelen draait de kachel met een bereik van 45 graden en verspreidt vervolgens aangename warme lucht de ruimte in.

Op warme zomerdagen schakel de ventilator in de afzonderlijke modus in voor een aangenaam frisse luchtstroom.

3-voudige veiligheid: een oververhittingsbeveiliging, de omval/aanraakbeveiliging en de thermische beveiliging zorgen ervoor dat het apparaat voor elke onvoorziene situatie wordt beschermd.

De geïntegreerde handgreep zorgt ervoor dat u eenvoudig en veilig de kachel kunt oppakken en verplaatsen. Bij het optillen zal de kachel direct afslaan.

De kachels van Eurotrail zijn van een hoge kwaliteit, compact, veilig en eenvoudig in gebruik en bieden een optimaal gebruikersgemak. Ideaal voor gebruik bij koude dagen op de camping of zelfs thuis!

Model: ETHT0006 Keramische Kachel
Verwarmingsvermogen: max. 1000-1500W
Power: 220-240V
Stroomverbruik: 6.5A
Afmeting kachel: 16x12x14.5cm
Gewicht: 1.2kg