Palermo Air (Eriba Touring)

Artikelnummer: ETCT0191 Categorie:

De Palermo Air opblaasbare caravan tent is speciaal ontwikkeld voor caravans met een hefdak o.a. Hymer Eriba Touring modellen (behalve model Puk) en met een aansluithoogte van 187-220cm.

DEMO MODEL BESCHIKBAAR! (zie onder aan de tekst)

De tent is voorzien van het opblaasbare AirTube systeem en daardoor snel en eenvoudig op te zetten. De leefruimte biedt ruim voldoende plaats voor tafel en stoelen en overige kampeerspullen. De meegeleverde stabilisatie tubes worden in het plafond geplaatst en zorgen ervoor dat het dak goed strak staat en bieden tevens  extra windstabiliteit. Het voorpaneel is voorzien van grote afsluitbare vensters die u van links of van rechts kunt openen om als deur te gebruiken. Het paneel is volledig uitritsbaar, heeft tevens een extra mesh deur om goed te kunnen ventileren en insecten buiten te houden. Onder de voorluifel zit aan weerszijde afsluitbare mesh ventilatie ramen, geeft extra schaduw en beschermt u tegen de regen bij het naar binnen gaan. De tent heeft aan beide zijkanten een deur met afsluitbare vensters. Levering incl. stabilisatie tubes, support stokken, pomp, haringen en tochtstrook.

De Palermo Air is een praktische en gebruiksvriendelijk tent, snel een eenvoudig op te zetten en biedt u een comfortabele ruimte, ideaal om bij slecht weer te vertoeven.

Opzetschema Palermo Air

Tip: met de vrijstaande binnentent van Eurotrail (ETCT0096, optioneel) creëert u een extra slaapplek voor 2 personen in de voortent!

Materiaal dak: 210D rip stop oxford polyester >5000mm
Materiaal wand: 210D rip stop polyester >3000mm
Afmeting: 270x380x230cm
Pees: Ø 7.0 mm, 350cm lengte
AirTube:
Hoofd tubes: Ø 12cm TPU
Stabilisatie tubes: Ø 10cm TPU
Stokken: Ø 11mm fiberglas luifelstok, Ø 16/19mm support stokken
Verpakt: 85x35x45cm
Gewicht: 22.6 kg.

DEMO MODEL BESCHIKBAAR!
Voor informatie neem contact op via het contactformulier.